historiek 2013 Afdrukken E-mail


5 Resultaten in de categorie: 'dames 16 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Mortier, Saskia Knokke-Heist 00:44:02 00:10:09 00:00:00 00:54:11  
2 Vermeille, Sabine Duinbergen 00:54:26 00:12:00 00:00:00 01:06:26 +00:12:15
3 De Savoye, Annick Knokke 00:56:49 00:11:46 00:00:00 01:08:35 +00:14:24
4 Gommeren, Stephanie Essen 00:57:59 00:10:47 00:00:00 01:08:46 +00:14:35
5 Chapaux, Annabelle Knokke-Heist 01:04:07 00:14:36 00:00:00 01:18:43 +00:24:32


Voor een nieuwe zoekactie uit