historiek 2013 Afdrukken E-mail


16 Resultaten in de categorie: 'dames 32 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Franck, Alicia Lochristi 00:34:18 00:41:16 00:07:19 01:22:55  
2 Van Anrooij, Lindy Kapelle 00:33:31 00:42:45 00:07:51 01:24:08 +00:01:13
4 Geudens, Hanne Lichtaart 00:36:57 00:43:12 00:08:26 01:28:36 +00:05:41
5 Vincke, Jana Zele 00:38:07 00:44:58 00:08:31 01:31:37 +00:08:42
6 Danneels, Annemie Knokke-Heist 00:39:42 00:44:55 00:08:32 01:33:11 +00:10:16
8 Depreitere, Anne-mie Moerkerke 00:38:26 00:47:00 00:08:54 01:34:21 +00:11:26
9 Levecke, Sophie Oostende 00:39:09 00:46:44 00:08:41 01:34:35 +00:11:40
10 De Cramer, Ellen Roeselare 00:39:45 00:46:43 00:08:10 01:34:39 +00:11:44
11 Van Den Branden, Sigrid Holsbeek 00:41:28 00:48:46 00:08:30 01:38:45 +00:15:50
12 Verhelst, Pascale Knokke-Heist 00:42:09 00:51:45 00:10:09 01:44:04 +00:21:09
13 Vanhollebeke, Sofia Sint-Truiden 00:43:51 00:53:13 00:10:11 01:47:16 +00:24:21
14 Van Summeren, Maycke Knokke-Heist 00:46:07 00:57:11 00:10:23 01:53:42 +00:30:47
15 De Groote, Natalie Knokke-Heist 00:48:01 01:02:35 00:13:11 02:03:48 +00:40:53
16 Boydens, Ingrid Knokke-Heist 00:59:36 01:06:38 00:11:59 02:18:15 +00:55:20
17 Verbouw, Sylvia Knokke-Heist 01:00:11 01:06:51 00:13:04 02:20:07 +00:57:12
18 Peirsman, Isabel Knokke-Heist 01:09:05 01:20:51 00:14:43 02:44:40 +01:21:45


Voor een nieuwe zoekactie uit