historiek 2013 Afdrukken E-mail


12 Resultaten in de categorie: 'dames 48 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Michiels, Githa Geel 00:30:10 00:36:35 00:36:14 01:49:34  
2 Gantois, Inne Ettelgem 00:30:55 00:37:06 00:37:15 01:52:02 +00:02:28
3 Beyen, Lien Bredene 00:35:47 00:42:18 00:08:37 01:26:43 +23:37:09
3 Kranenburg, Annemarie Schagen 00:35:57 00:42:00 00:44:06 02:09:30 +00:19:56
4 Vanleenhove, Karlien Oostende 00:36:59 00:42:07 00:44:03 02:11:27 +00:21:53
5 Voets, Gwen Brecht 00:37:16 00:45:25 00:46:51 02:17:51 +00:28:17
6 Lammertyn, Fien Aalter 00:36:41 00:44:20 00:48:12 02:18:39 +00:29:05
7 De Waard , Ella Heiloo 00:38:25 00:46:28 00:08:57 01:33:52 +23:44:18
7 Casteleyn, Valerie Knokke-Heist 00:39:14 00:45:50 00:48:23 02:22:47 +00:33:13
8 Dhondt, Ann Knokke-Heist 00:39:56 00:47:06 00:48:30 02:24:55 +00:35:21
9 Bultynck, Karin Knokke-Heist 00:39:34 00:45:31 00:51:08 02:25:46 +00:36:12
10 Lampaert, Laurence Knokke-Heist 00:40:44 00:49:11 00:50:32 02:30:20 +00:40:46


Voor een nieuwe zoekactie uit