historiek 2013 Afdrukken E-mail


13 Resultaten in de categorie: 'heren junioren 32 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Dehaeze, Mathieu Rekkem 00:27:21 00:33:10 00:05:35 01:06:07  
2 Hennaert, Johan Oostende 00:32:11 00:38:48 00:07:48 01:18:48 +00:12:41
3 Anthuenis, Yenzy Daknam 00:32:08 00:40:42 00:06:36 01:19:26 +00:13:19
4 Rijmenams, Jolan Houthalen 00:33:30 00:40:05 00:08:01 01:21:37 +00:15:30
5 Van Dorpe, Bastien Meulebeke 00:44:14 00:09:20 00:00:00 00:53:34 +23:47:27
5 Vergult, Brian Lokeren 00:33:23 00:41:14 00:07:14 01:21:53 +00:15:46
7 Maenhout, Cedric Knokke Heist 00:35:38 00:44:18 00:07:58 01:27:55 +00:21:48
8 Keytsman, Renaat Ronse 00:36:08 00:44:43 00:08:20 01:29:12 +00:23:05
9 Steegmans, Einar Kuringen 00:32:51 00:48:35 00:08:39 01:30:07 +00:24:00
10 Willems, Jiri Evergem Ertvelde 00:38:19 00:44:20 00:08:17 01:30:58 +00:24:51
11 Stessels, Quentin Kapellen 00:37:37 00:44:26 00:09:03 01:31:07 +00:25:00
12 Vaernewyck, Maxim Aalbeke 00:38:37 00:45:42 00:07:53 01:32:13 +00:26:06
13 Demeulenaere, Matthijs Gistel 00:39:36 00:47:12 00:10:22 01:37:11 +00:31:04


Voor een nieuwe zoekactie uit