historiek 2013 Afdrukken E-mail


103 Resultaten in de categorie: 'heren masters 48 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 De Smyter, Dominique Kruishoutem 00:27:39 00:34:47 00:35:20 01:43:58  
2 Van De Velde, Jan Bredene 00:28:02 00:35:23 00:34:34 01:44:14 +00:00:16
3 Vertommen, Koen Reet 00:28:43 00:34:51 00:34:24 01:44:15 +00:00:17
4 Jansens, Mario Beerse 00:28:31 00:35:00 00:34:32 01:44:34 +00:00:36
5 Ardeel, Hans Waterland-oudeman 00:30:03 00:35:09 00:35:44 01:46:59 +00:03:01
6 De Waard, Pim Heiloo 00:28:40 00:35:57 00:36:21 01:47:15 +00:03:17
7 Dalle, Danny Blankenberge 00:28:48 00:35:45 00:36:27 01:47:45 +00:03:47
8 Swalus, Philippe Saintes 00:28:27 00:35:00 00:36:46 01:47:48 +00:03:50
9 Van Den Brande, Noel Lichtaart 00:29:30 00:35:46 00:36:35 01:48:22 +00:04:24
10 Stockman, Jan Knokke-Heist 00:29:38 00:35:36 00:36:32 01:48:27 +00:04:29
11 Demunck, Eddy Oostduinkerke 00:31:50 00:36:19 00:37:12 01:51:42 +00:07:44
12 Hoondert, Sjaco Goes 00:31:07 00:36:46 00:37:22 01:51:46 +00:07:48
13 Bens, Rudy Laakdal 00:30:02 00:36:42 00:37:29 01:52:00 +00:08:02
14 Baekelandt, Kris Knokke-Heist 00:31:36 00:36:25 00:37:16 01:52:08 +00:08:10
15 Somers, Leo Vorselaar 00:31:25 00:36:43 00:37:13 01:52:17 +00:08:19
16 Deloddere, Jean Knokke-Heist 00:31:03 00:36:52 00:37:17 01:52:21 +00:08:23
17 Snoeck, Jose St-Amandsberg 00:31:47 00:36:23 00:37:21 01:52:29 +00:08:31
18 Vermeersch, Filip Oostkamp 00:29:44 00:37:15 00:38:29 01:52:44 +00:08:46
19 Stevenson, Peter De Pinte 00:31:48 00:36:13 00:38:15 01:53:38 +00:09:40
20 De Leersnyder, Dominique Ardooie 00:30:54 00:36:45 00:38:41 01:53:44 +00:09:46
21 Smet, Gert Bazel 00:30:52 00:36:01 00:39:17 01:53:48 +00:09:50
22 Stubbe, Peter Knokke-Heist 00:31:02 00:37:08 00:39:49 01:55:38 +00:11:40
23 Declerck, Jan Knokke-Heist 00:31:52 00:37:29 00:39:14 01:55:39 +00:11:41
24 Lierman, Peter Knokke-Heist 00:32:04 00:37:58 00:39:34 01:56:33 +00:12:35
25 Vanderschaeghe, Erwin Knokke-Heist 00:31:20 00:37:24 00:40:56 01:56:37 +00:12:39
26 Stroo, Luc Zelzate 00:32:11 00:38:06 00:39:19 01:56:38 +00:12:40
27 Lavaert, Luc oostende 00:31:18 00:37:19 00:40:26 01:57:16 +00:13:18
28 Devleeschauwer, Philippe Voorde 00:32:28 00:38:02 00:39:10 01:57:30 +00:13:32
29 Bruneel, Kurt Brugge 00:31:39 00:37:12 00:41:20 01:57:43 +00:13:45
30 Dezwarte, Frank Weerde 00:32:06 00:38:01 00:40:29 01:58:37 +00:14:39
31 Renders, Erwin Blankenberge 00:31:21 00:38:45 00:40:49 01:59:00 +00:15:02
32 Van Den Bosch, Patrick Diest 00:32:18 00:38:54 00:41:40 01:59:43 +00:15:45
33 Delys, Jürgen Eernegem 00:32:57 00:37:22 00:42:06 01:59:46 +00:15:48
34 Wuyts, Luc Stabroek 00:33:05 00:39:09 00:40:33 02:00:06 +00:16:08
35 Schrier, Jan Goes 00:33:10 00:39:31 00:40:09 02:00:07 +00:16:09
36 Cornelis, Kurt Massaemen 00:33:18 00:38:57 00:40:38 02:00:10 +00:16:12
37 Deceuninck , Peter Lichtervelde 00:33:19 00:39:20 00:40:30 02:00:38 +00:16:40
38 Tribout, Peter Brugge 00:35:02 00:39:46 00:39:56 02:01:50 +00:17:52
39 Van Kerckhove, Geert Zele 00:33:29 00:39:15 00:41:52 02:01:53 +00:17:55
40 Vermaut, Jan Brugge 00:34:32 00:39:59 00:40:18 02:01:55 +00:17:57
41 Hindryckx, Peter Eernegem 00:33:46 00:40:44 00:40:22 02:02:02 +00:18:04
42 Dryepondt, Peter Dudzele 00:33:25 00:40:01 00:41:27 02:02:08 +00:18:10
43 Vantorre, Rik Knokke-Heist 00:32:24 00:40:24 00:42:04 02:02:45 +00:18:47
44 Verbraeken, Bart Knokke-Heist 00:33:28 00:38:58 00:42:18 02:02:50 +00:18:52
45 Van Hul, Stefaan Temse 00:31:55 00:40:14 00:42:17 02:03:10 +00:19:12
46 Dierickx, Steven Knokke-Heist 00:34:52 00:40:59 00:40:21 02:03:23 +00:19:25
47 Goolaerts, Ronny Hemiksem 00:35:13 00:40:37 00:40:28 02:03:26 +00:19:28
48 Cuylaerts, Gino Grobbendonk 00:34:54 00:40:53 00:40:28 02:03:37 +00:19:39
49 Burssens, Guido Knokke-Heist 00:33:43 00:40:35 00:41:52 02:03:42 +00:19:44
50 Vandenhoute, Mario Asper 00:34:19 00:40:43 00:42:06 02:04:33 +00:20:35
51 Bogaert, Patrick Vloesberg 00:34:29 00:40:06 00:42:11 02:04:50 +00:20:52
52 Embrechts, Patrick Wechelderzande 00:35:51 00:41:00 00:41:51 02:06:11 +00:22:13
53 Casteleyn, Ivan Knokke-Heist 00:34:55 00:41:42 00:42:05 02:06:22 +00:22:24
54 Verhelst, Jan Knokke-Heist 00:35:12 00:41:53 00:41:36 02:06:22 +00:22:24
55 De Weerdt, Alec Knokke-Heist 00:35:18 00:41:33 00:41:46 02:06:24 +00:22:26
56 Rotsaert, Paul Knokke-Heist 00:34:07 00:40:46 00:43:00 02:06:37 +00:22:39
57 Maenhoudt, Sven Assebroek 00:34:46 00:41:12 00:43:30 02:06:58 +00:23:00
58 Van Den Bogaert, Fonne Stabroek 00:35:55 00:41:11 00:42:15 02:07:12 +00:23:14
59 Deneire, Koen Blankenberge 00:34:45 00:40:37 00:44:08 02:07:21 +00:23:23
60 Schelkens, Geert Duffel 00:35:02 00:42:04 00:42:09 02:07:53 +00:23:55
61 Van Rechem, Kurt Tervuren 00:34:32 00:41:01 00:44:50 02:09:32 +00:25:34
62 Pistolesi, Sebastiano Knokke-Heist 00:35:17 00:42:59 00:45:06 02:11:24 +00:27:26
63 Willems, Dirk Ertvelde 00:36:06 00:42:55 00:44:22 02:11:25 +00:27:27
64 Vlietinck, Dany Knokke-Heist 00:37:14 00:42:06 00:43:39 02:11:27 +00:27:29
65 Vermeersch, Herman Roeselare 00:35:13 00:42:30 00:46:07 02:11:51 +00:27:53
66 Steghers, Marc Mariakerke 00:35:29 00:43:30 00:44:26 02:11:58 +00:28:00
67 Baekelandt, Wim Zeebrugge 00:42:37 00:41:52 00:40:29 02:12:22 +00:28:24
68 Moison, Charlie s-Heerarendskerke 00:36:45 00:44:00 00:44:45 02:14:09 +00:30:11
69 Verjans, Marc Zaventem 00:36:59 00:42:56 00:46:20 02:15:07 +00:31:09
70 Decorte, Drank Knokke-Heist 00:36:19 00:42:54 00:47:42 02:16:40 +00:32:42
71 Schroeven, Alain Blankenberge 00:35:31 00:43:17 00:49:30 02:17:01 +00:33:03
72 Van Overberghe, Dirk Diksmuide 00:37:44 00:43:53 00:47:06 02:17:34 +00:33:36
73 Bogaert, Rik Knokke-Heist 00:35:03 00:40:58 00:51:31 02:17:39 +00:33:41
75 Boussemaere, Roland Knokke-Heist 00:38:58 00:44:25 00:46:20 02:18:18 +00:34:20
76 Piesschaert, Christophe Desselgem 00:36:33 00:44:23 00:48:03 02:18:41 +00:34:43
77 Vander Sype , Eric Wichelen 00:37:30 00:45:15 00:47:41 02:19:08 +00:35:10
78 Verheyden, Kurt Lokeren 00:46:53 00:42:16 00:42:27 02:19:10 +00:35:12
79 Geoffroy, Jea-françois Courrières 00:37:48 00:44:58 00:48:01 02:19:25 +00:35:27
80 Bernaert, Geert Blankenberge 00:37:58 00:46:29 00:46:34 02:19:27 +00:35:29
81 Verstraeten, Peter Winksele 00:36:08 00:43:22 00:50:27 02:20:53 +00:36:55
82 Decorte, Marc Knokke-Heist 00:36:23 00:44:54 00:51:14 02:21:36 +00:37:38
83 Guidee, Filip Ursel 00:38:03 00:45:16 00:49:43 02:21:44 +00:37:46
84 Casteleyn, Christophe Knokke-Heist 00:39:14 00:45:44 00:48:21 02:22:43 +00:38:45
85 De Leeuw, Marc Liedekerke 00:38:13 00:47:13 00:50:09 02:24:10 +00:40:12
86 Van Den Bogaert, Roel Stabroek 00:38:20 00:44:15 00:52:37 02:24:46 +00:40:48
87 Van Rossem, Bert Knokke-Heist 00:41:10 00:46:57 00:47:46 02:25:02 +00:41:04
88 Boone, Alex Knokke-Heist 00:37:55 00:46:58 00:52:57 02:27:32 +00:43:34
89 Van De Walle, Eric Brugge 00:41:04 00:50:34 00:48:33 02:29:43 +00:45:45
90 Vandevelde, Christ Waregem 00:42:24 00:47:19 00:50:55 02:29:43 +00:45:45
91 Kaniewski, Alain Machelen 00:38:53 00:48:56 00:52:46 02:30:05 +00:46:07
92 Van Wert, Wim Duffel 00:41:06 00:50:33 00:48:36 02:30:11 +00:46:13
93 De Rous, Ronny Blankenberge 00:41:40 00:46:23 00:52:24 02:30:22 +00:46:24
94 Viaene, Geert Knokke-Heist 00:40:23 00:47:48 00:52:48 02:30:43 +00:46:45
95 Van Huffel, Pieter Knokke-Heist 00:42:45 00:48:49 00:49:59 02:30:53 +00:46:55
96 Bral , David Knokke-Heist 00:37:29 00:45:54 00:59:24 02:30:58 +00:47:00
97 Vogt, Christiaan Berchem 00:41:37 00:49:54 00:54:07 02:37:13 +00:53:15
98 Tytgat, Nico Jabbeke 00:44:12 00:52:20 00:52:12 02:38:02 +00:54:04
99 Kik, Dick Krabbendijke 00:43:34 00:51:19 00:53:41 02:38:32 +00:54:34
100 Deschodt, Francis St-Kruis 00:44:24 00:52:11 00:52:42 02:38:40 +00:54:42
101 Willemarck, Patrick Knokke-Heist 00:42:49 00:52:27 00:53:41 02:38:45 +00:54:47
102 Gommeren, Boudewijn Essen 00:42:30 00:50:58 00:56:38 02:40:02 +00:56:04
103 Lamont, Sylvain Kruishoutem 00:50:59 00:53:32 00:00:00 02:51:05 +01:07:07
104 Ovaere, Franky Zwevegem 00:45:49 00:53:49 00:00:00 02:51:43 +01:07:45


Voor een nieuwe zoekactie uit