historiek 2014 Afdrukken E-mail


30 Resultaten in het definitieve eindklassement 16 km

plaats naam categorie tijd stuk 1 tijd stuk 2 totale tijd verschil
1 Valcke, Owen heren 16 km 00:30:32 00:07:20 00:37:53  
2 Stevens, Mats heren 16 km 00:34:09 00:08:02 00:42:11 +00:04:18
3 Bultynck, Stany heren 16 km 00:36:29 00:08:19 00:44:48 +00:06:55
4 De Leersnyder, Daan heren 16 km 00:37:03 00:08:18 00:45:21 +00:07:28
5 Van Lersberghe, Tristan heren 16 km 00:38:06 00:07:43 00:45:50 +00:07:57
6 Goossens, Peter heren 16 km 00:38:02 00:08:41 00:46:44 +00:08:51
7 Baekelandt, Gilles heren 16 km 00:37:56 00:09:21 00:47:17 +00:09:24
8 De Noyette, Loyd heren 16 km 00:38:58 00:09:03 00:48:01 +00:10:08
9 De Noyette, Didier heren 16 km 00:39:00 00:09:01 00:48:01 +00:10:08
10 Viaene, Yarno heren 16 km 00:43:39 00:09:11 00:52:50 +00:14:57
11 Depoorter, Simon heren 16 km 00:41:29 00:11:56 00:53:26 +00:15:33
12 Vanhollebeke, Sofia dames 16 km 00:47:19 00:11:08 00:58:28 +00:20:35
13 Winnen, Jago heren 16 km 00:49:21 00:09:49 00:59:10 +00:21:17
14 Lammens, Alfons heren 16 km 00:48:59 00:11:38 01:00:38 +00:22:45
15 Dierickx, Bert heren 16 km 00:51:16 00:10:59 01:02:15 +00:24:22
16 Berghmans, Bjorn heren 16 km 00:53:06 00:11:03 01:04:10 +00:26:17
17 Vermeille, Sabine dames 16 km 00:52:16 00:12:53 01:05:09 +00:27:16
18 Van Duffel, Joris heren 16 km 00:54:01 00:11:40 01:05:41 +00:27:48
19 Colanbeen, Laurent heren 16 km 00:56:00 00:10:14 01:06:14 +00:28:21
20 Versporten, Eddy heren 16 km 00:56:55 00:11:57 01:08:52 +00:30:59
21 Versporten, Niels heren 16 km 00:56:58 00:11:54 01:08:53 +00:31:00
22 De Witte, Bart heren 16 km 00:59:13 00:11:09 01:10:22 +00:32:29
23 Vermaerke, Patrick heren 16 km 00:56:39 00:13:53 01:10:33 +00:32:40
24 Cuypers, Jan heren 16 km 01:00:16 00:11:06 01:11:23 +00:33:30
25 De Bree, Rik heren 16 km 00:55:54 00:15:46 01:11:41 +00:33:48
26 Martens, Patrick heren 16 km 00:56:35 00:15:06 01:11:42 +00:33:49
27 Lancksweerd, Kate dames 16 km 01:00:21 00:14:47 01:15:09 +00:37:16
28 Coussement, Amaryllis dames 16 km 01:09:10 00:13:14 01:22:25 +00:44:32
111 Commere, Kurt heren 16 km 00:38:32 00:45:53 01:33:15 +00:55:22
239 Wielfaert, Nico heren 16 km 00:38:41 00:42:23 02:17:33 +01:39:40


Voor een nieuwe zoekactie uit