historiek 2014 Afdrukken E-mail


4 Resultaten in de categorie: 'dames 16 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Vanhollebeke, Sofia Sint-Truiden 00:47:19 00:11:08 00:00:00 00:58:28  
2 Vermeille, Sabine Knokke-Heist 00:52:16 00:12:53 00:00:00 01:05:09 +00:06:41
3 Lancksweerd, Kate Denderbelle 01:00:21 00:14:47 00:00:00 01:15:09 +00:16:41
4 Coussement, Amaryllis Waregem 01:09:10 00:13:14 00:00:00 01:22:25 +00:23:57


Voor een nieuwe zoekactie uit