historiek 2014 Afdrukken E-mail


13 Resultaten in de categorie: 'dames 32 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Geudens, Hanne Lichtaart 00:34:27 00:41:22 00:08:07 01:23:56  
2 Vincke, Jana Zele 00:35:27 00:43:20 00:09:27 01:28:14 +00:04:18
3 Schuppen, Wendy Heers 00:37:57 00:43:17 00:08:21 01:29:35 +00:05:39
4 Levecke, Sophie Oostende 00:38:33 00:46:58 00:09:16 01:34:47 +00:10:51
5 Ghekiere, Justine Izegem 00:38:48 00:47:49 00:08:28 01:35:06 +00:11:10
6 Danneels, Annemie Knokke-Heist 00:39:35 00:46:53 00:09:00 01:35:29 +00:11:33
7 Bultynck, Karin Knokke-Heist 00:39:35 00:48:21 00:09:01 01:36:59 +00:13:03
8 Verhelst, Pascale Knokke-Heist 00:40:32 00:49:15 00:09:58 01:39:46 +00:15:50
9 Demasieres , Ann Oosterzele 00:42:36 00:51:47 00:08:47 01:43:11 +00:19:15
10 Raes, Sabrine kluisbergen 00:42:44 00:51:37 00:09:20 01:43:42 +00:19:46
11 Wuytens, Christel Zolder 00:43:09 00:53:32 00:10:07 01:46:48 +00:22:52
12 Vandekerckhove, Aurore Westende 00:43:49 00:56:08 00:11:30 01:51:28 +00:27:32
13 Bouwmans, Mieke Bakel 00:48:50 01:00:32 00:11:42 02:01:05 +00:37:09


Voor een nieuwe zoekactie uit