historiek 2014 Afdrukken E-mail


8 Resultaten in de categorie: 'dames 48 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Saenen, Kim Diest 00:32:04 00:38:38 00:39:11 01:57:47  
2 Verbouw, Sylvia Zeebrugge 00:32:39 00:39:24 00:40:20 02:00:37 +00:02:50
3 Vanleenhove, Karlien Oostende 00:35:19 00:42:26 00:43:50 02:10:20 +00:12:33
4 Franck, Alicia Lochristi 00:37:08 00:43:52 00:42:32 02:11:30 +00:13:43
5 Casteleyn, Valerie Knokke-Heist 00:36:24 00:43:37 00:43:46 02:12:33 +00:14:46
6 Voets, Gwen Brecht 00:37:10 00:45:29 00:49:12 02:20:59 +00:23:12
7 Heysse, Ilse Knokke-Heist 00:38:20 00:47:09 00:50:07 02:25:29 +00:27:42
8 Lampaert, Laurence Knokke-Heist 00:43:37 00:51:55 00:53:49 02:40:02 +00:42:15


Voor een nieuwe zoekactie uit