historiek 2014 Afdrukken E-mail


26 Resultaten in de categorie: 'heren 16 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Valcke, Owen Lokeren 00:30:32 00:07:20 00:00:00 00:37:53  
1 Bultynck, Stany Zomergem 00:36:29 00:08:19 00:00:00 00:44:48  
1 Goossens, Peter Machelen 00:38:02 00:08:41 00:00:00 00:46:44  
2 Stevens, Mats Stekene 00:34:09 00:08:02 00:00:00 00:42:11 +23:55:27
2 De Noyette, Didier Knokke-Heist 00:39:00 00:09:01 00:00:00 00:48:01 +00:01:17
2 Winnen, Jago Kortrijk 00:49:21 00:09:49 00:00:00 00:59:10 +00:12:26
3 De Leersnyder, Daan Ardooie 00:37:03 00:08:18 00:00:00 00:45:21 +23:58:37
3 Lammens, Alfons Zeebrugge 00:48:59 00:11:38 00:00:00 01:00:38 +00:13:54
3 Colanbeen, Laurent Assenede 00:56:00 00:10:14 00:00:00 01:06:14 +00:19:30
4 Van Lersberghe, Tristan Knokke-Heist 00:38:06 00:07:43 00:00:00 00:45:50 +23:59:06
4 Berghmans, Bjorn Lochristi 00:53:06 00:11:03 00:00:00 01:04:10 +00:17:26
5 Baekelandt, Gilles Zeebrugge 00:37:56 00:09:21 00:00:00 00:47:17 +00:00:33
5 Van Duffel, Joris Lochristi 00:54:01 00:11:40 00:00:00 01:05:41 +00:18:57
6 De Noyette, Loyd Knokke-Heist 00:38:58 00:09:03 00:00:00 00:48:01 +00:01:17
6 Versporten, Eddy Knokke-Heist 00:56:55 00:11:57 00:00:00 01:08:52 +00:22:08
7 Viaene, Yarno Knokke - Heist 00:43:39 00:09:11 00:00:00 00:52:50 +00:06:06
7 De Witte, Bart Lochristi 00:59:13 00:11:09 00:00:00 01:10:22 +00:23:38
8 Depoorter, Simon Knokke 00:41:29 00:11:56 00:00:00 00:53:26 +00:06:42
8 Vermaerke, Patrick Lochristi 00:56:39 00:13:53 00:00:00 01:10:33 +00:23:49
9 Dierickx, Bert Knokke-Heist 00:51:16 00:10:59 00:00:00 01:02:15 +00:15:31
9 Cuypers, Jan Duffel 01:00:16 00:11:06 00:00:00 01:11:23 +00:24:39
10 Versporten, Niels Knokke-Heist 00:56:58 00:11:54 00:00:00 01:08:53 +00:22:09
10 De Bree, Rik Knokke-Heist 00:55:54 00:15:46 00:00:00 01:11:41 +00:24:57
11 Martens, Patrick Knokke-Heist 00:56:35 00:15:06 00:00:00 01:11:42 +00:24:58
36 Commere, Kurt Maarkedal 00:38:32 00:45:53 00:08:49 01:33:15 +00:46:31
113 Wielfaert, Nico Roeselare 00:38:41 00:42:23 00:46:34 02:17:33 +01:30:49


Voor een nieuwe zoekactie uit