historiek 2014 Afdrukken E-mail


12 Resultaten in de categorie: 'heren junioren 32 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Levecke, Milan Oostende 00:26:33 00:34:05 00:06:29 01:07:08  
2 Delaere, Robin Bredene 00:26:50 00:33:47 00:06:30 01:07:08 +00:00:00
3 De Muinck, Bodhi oostende 00:29:17 00:37:11 00:07:57 01:14:26 +00:07:18
4 Hennaert, Johan Oostende 00:30:35 00:39:34 00:07:18 01:17:28 +00:10:20
5 Devos, Cedric Staden 00:32:25 00:37:54 00:07:09 01:17:29 +00:10:21
6 Adam, Florian Oostkamp 00:32:53 00:40:13 00:08:26 01:21:33 +00:14:25
7 Vergult, Brian Lokeren 00:33:58 00:40:23 00:07:40 01:22:01 +00:14:53
8 Treve, Giovanni Aartrijke 00:33:04 00:41:50 00:08:30 01:23:25 +00:16:17
9 De Wilde, Laurens Lochristi 00:36:38 00:43:10 00:08:21 01:28:10 +00:21:02
10 Maenhout, Cédric Knokke-Heist 00:35:44 00:45:03 00:08:45 01:29:32 +00:22:24
11 Cornelissen , Siebe Weelde 00:36:25 00:44:33 00:08:49 01:29:47 +00:22:39
12 Longueville, Yarri Lille 00:44:13 00:51:20 00:10:12 01:45:47 +00:38:39


Voor een nieuwe zoekactie uit