historiek 2014 Afdrukken E-mail


95 Resultaten in de categorie: 'heren masters 32 km'

plaats naam woonplaats tijd stuk 1 tijd stuk 2 tijd stuk 3 totale tijd verschil
1 Deschepper, Johan Oostende 00:26:18 00:33:25 00:06:21 01:06:05  
2 De Bruyn, Johan Lokeren 00:26:20 00:33:36 00:06:18 01:06:15 +00:00:10
3 Huyghe, Peter Westkerke 00:25:35 00:34:21 00:06:24 01:06:20 +00:00:15
4 Roskam, Andy Ruisbroek 00:26:39 00:34:34 00:06:31 01:07:45 +00:01:40
5 Taelman, Franky Zelzate 00:28:52 00:35:00 00:06:14 01:10:07 +00:04:02
6 Boret, Eddy Oostende 00:28:28 00:35:24 00:06:41 01:10:34 +00:04:29
7 Vanhaverbeke, Kurt Evergem 00:28:41 00:36:22 00:06:35 01:11:39 +00:05:34
8 De Wolf, Frédéric Oostende 00:29:57 00:36:29 00:07:26 01:13:52 +00:07:47
9 Spilliaert, Hans Brugge 00:31:16 00:37:11 00:07:15 01:15:44 +00:09:39
10 Stevens, Robby Stekene 00:30:41 00:39:12 00:07:08 01:17:01 +00:10:56
11 Callewaert, Patrick Diksmuide 00:31:14 00:38:53 00:07:39 01:17:47 +00:11:42
12 Delaere, Marc Bredene 00:32:25 00:38:13 00:07:18 01:17:57 +00:11:52
13 Van Haver, Yves Sint-Pauwels 00:31:46 00:38:56 00:07:30 01:18:12 +00:12:07
14 Moerkerke, Ignace Beerst 00:30:43 00:40:00 00:07:59 01:18:44 +00:12:39
15 Dezwarte, Frank Weerde 00:33:13 00:38:22 00:07:25 01:19:01 +00:12:56
16 Beernaert, Davy Zwevegem 00:32:20 00:39:23 00:07:39 01:19:23 +00:13:18
17 Lamote, Dimitri Dudzele 00:32:03 00:40:21 00:07:46 01:20:10 +00:14:05
18 Scheepers, Ferdy St-Truiden 00:33:32 00:39:24 00:07:19 01:20:16 +00:14:11
19 Deweerdt , Gianni Roeselare 00:33:13 00:39:50 00:08:05 01:21:09 +00:15:04
20 Vandenberghe, Jean-marc Knokke-Heist 00:34:14 00:41:43 00:07:44 01:23:42 +00:17:37
21 Knapen, Luc Heers 00:34:36 00:41:57 00:08:01 01:24:34 +00:18:29
22 Van De Velde, Luc Rotselaar 00:34:45 00:41:56 00:07:53 01:24:36 +00:18:31
23 Bockx, Bart Turnhout 00:34:10 00:42:30 00:10:22 01:27:04 +00:20:59
24 Meyvis, Bert Stabroek 00:36:47 00:42:46 00:08:18 01:27:51 +00:21:46
24 Cools, Jimmy Evergem 00:29:14 00:35:52 00:37:30 01:49:42 +00:43:37
25 Desloovere, Eddie Avelgem 00:36:15 00:43:17 00:08:32 01:28:05 +00:22:00
26 Vanparys, Joseph Knokke-Heist 00:36:59 00:42:28 00:08:38 01:28:07 +00:22:02
27 Verstraete, Patrick Diksmuide 00:36:12 00:43:19 00:08:47 01:28:19 +00:22:14
28 Vandevoort, Patrick Sint-Truiden 00:36:29 00:44:19 00:08:44 01:29:33 +00:23:28
29 Wylin, Lieven Zwevegem 00:36:25 00:43:15 00:10:15 01:29:56 +00:23:51
30 Ramon, Frank Reet 00:38:13 00:44:28 00:08:38 01:31:20 +00:25:15
31 Nijs, Paul Berlaar 00:37:00 00:45:44 00:08:46 01:31:30 +00:25:25
32 Van Der Vloedt, Rudy Blankenberge 00:38:30 00:44:20 00:08:50 01:31:41 +00:25:36
33 Ovaere, Franky Zwevegem 00:36:56 00:45:53 00:08:56 01:31:46 +00:25:41
34 Masset, Johan Wellen 00:38:14 00:44:29 00:09:11 01:31:54 +00:25:49
35 De Clerck, Benny Opwijk 00:37:50 00:45:05 00:09:31 01:32:26 +00:26:21
37 Cuypers, Ronny Rillaar 00:36:59 00:46:58 00:09:37 01:33:35 +00:27:30
38 Verhelst, Mario Waarschoot 00:37:41 00:47:13 00:09:08 01:34:04 +00:27:59
39 Truwant, Patrick Reningelst 00:38:26 00:47:00 00:08:44 01:34:11 +00:28:06
40 Decorte, Marc Knokke-Heist 00:38:49 00:46:31 00:09:04 01:34:24 +00:28:19
41 Viaene, Geert Knokke - Heist 00:38:50 00:47:33 00:08:19 01:34:43 +00:28:38
42 Vandenheede, Guido Ruddervoorde 00:38:40 00:47:41 00:09:04 01:35:25 +00:29:20
43 Verschuere, Luc Zwevegem 00:39:27 00:47:39 00:09:12 01:36:19 +00:30:14
44 Goedgebeur, Jacques Damme 00:40:39 00:48:04 00:08:37 01:37:21 +00:31:16
45 Mignolet, Bart Heers 00:39:57 00:48:54 00:09:16 01:38:08 +00:32:03
46 Mignolet, Kris Rummen 00:38:33 00:49:28 00:10:06 01:38:09 +00:32:04
47 Bulcke, Chris Knokke-Heist 00:39:54 00:49:00 00:09:18 01:38:13 +00:32:08
48 Buyle, Johan Wilrijk 00:40:53 00:48:11 00:09:34 01:38:39 +00:32:34
49 Serneels, Rudy Langdorp 00:39:42 00:49:12 00:09:56 01:38:50 +00:32:45
50 Menten, Bart Borgloon 00:38:53 00:50:13 00:10:09 01:39:16 +00:33:11
51 Van Vugt, Walter Beerse 00:41:08 00:49:01 00:09:21 01:39:31 +00:33:26
52 Schoenmaekers, Dirk Beerse 00:41:30 00:49:29 00:08:55 01:39:55 +00:33:50
53 Thewissen, Eddie Maasmechelen 00:41:47 00:49:22 00:08:50 01:39:59 +00:33:54
54 Paryen, Jan Vlamertinge 00:39:45 00:51:30 00:08:44 01:40:00 +00:33:55
55 Meyns, Daniel Knokke-Heist 00:41:16 00:50:01 00:09:15 01:40:33 +00:34:28
56 Kips, Stefan Knokke-Heist 00:41:14 00:50:04 00:09:30 01:40:49 +00:34:44
57 Mees, Fons Kapellen 00:39:56 00:50:15 00:10:44 01:40:57 +00:34:52
58 Cop, Walter Wechelderzande 00:42:12 00:50:24 00:09:19 01:41:56 +00:35:51
59 Dhondt, Frederik Knokke-Heist 00:39:39 00:50:52 00:11:34 01:42:06 +00:36:01
60 Talpe, Stefaan Kortemark 00:41:01 00:50:34 00:11:32 01:43:08 +00:37:03
61 Rogiers, Stany Lokeren 00:41:23 00:51:38 00:10:19 01:43:21 +00:37:16
62 Pieters, Freddy Heverlee 00:42:27 00:51:56 00:09:08 01:43:31 +00:37:26
63 Desmet, Sven Jabbeke 00:45:19 00:51:09 00:08:22 01:44:51 +00:38:46
64 Tytgat, Nico Jabbeke 00:45:24 00:51:09 00:08:39 01:45:12 +00:39:07
65 Leroy, Jan De Pinte 00:43:33 00:52:05 00:09:51 01:45:30 +00:39:25
66 Lekens, Xavier Knokke-Heist 00:43:31 00:52:13 00:10:00 01:45:45 +00:39:40
67 Taevernier, Manu Sint-Martens-Latem 00:43:38 00:51:57 00:10:10 01:45:46 +00:39:41
68 Van Landschoot, Peter Zeebrugge 00:45:24 00:51:09 00:09:12 01:45:46 +00:39:41
69 Lembrechs, Eddy Wechelderzande 00:44:17 00:52:12 00:10:43 01:47:13 +00:41:08
70 Van Echelpoel, Stef Wechelderzande 00:44:09 00:53:52 00:09:55 01:47:57 +00:41:52
71 De Pré, Alex Knesselare 00:42:58 00:55:00 00:10:00 01:47:59 +00:41:54
72 Stockx, Etienne Knokke-Heist 00:43:46 00:54:21 00:10:36 01:48:45 +00:42:40
73 Kaniewski, Alain Machelen 00:42:43 00:56:12 00:09:52 01:48:49 +00:42:44
74 Moenaert, Mario Beernem 00:42:06 00:55:54 00:11:00 01:49:02 +00:42:57
75 Warnier, Henk Knokke-Heist 00:43:20 00:56:14 00:10:01 01:49:37 +00:43:32
76 Deschodt, Francis Brugge 00:45:28 00:54:05 00:10:04 01:49:38 +00:43:33
77 Jongen, Johan Sint-Truiden 00:44:30 00:54:57 00:10:17 01:49:44 +00:43:39
78 Haelemeersch, Rik Ruddervoorde 00:46:58 00:55:03 00:08:52 01:50:54 +00:44:49
79 Vermeire, Angelo Aalter 00:43:55 00:55:55 00:12:15 01:52:06 +00:46:01
80 Batsleer, Koen Aalter 00:44:01 00:55:39 00:12:26 01:52:06 +00:46:01
81 Van Nevel, Jo Aalter 00:43:57 00:55:39 00:12:30 01:52:06 +00:46:01
82 Elias, Mark Zerkegem 00:47:05 00:55:13 00:10:23 01:52:42 +00:46:37
83 Hooreweghe, Julien Knesselare 00:44:01 00:59:29 00:10:38 01:54:09 +00:48:04
84 Vanhollebeke, Noël Zoersel 00:43:54 00:58:00 00:13:11 01:55:07 +00:49:02
85 De Baere, Jannick Pittem 00:48:03 00:57:16 00:10:10 01:55:31 +00:49:26
86 Smet, Jacques Dendermonde 00:48:50 00:59:58 00:10:54 01:59:43 +00:53:38
87 Dewispelaere, Luc Brugge 00:48:29 01:00:23 00:11:23 02:00:16 +00:54:11
88 Depauw, Frederik Brugge 00:48:44 01:00:42 00:11:27 02:00:55 +00:54:50
89 De Visscher, Alex Brugge 00:47:22 01:01:36 00:12:30 02:01:29 +00:55:24
90 Valckenaers, Tom Wezemaal 00:52:39 01:00:03 00:10:43 02:03:26 +00:57:21
91 Vanden Broucke, Daniël Wezemaal 00:48:53 01:05:32 00:11:00 02:05:26 +00:59:21
92 Geboers, Eddie Geel 00:51:34 01:03:21 00:12:08 02:07:04 +01:00:59
93 Coppens, Dirk Bierbeek 00:56:01 01:05:58 00:12:33 02:14:34 +01:08:29
94 Gerth, Michel Heverlee 00:56:03 01:06:03 00:12:27 02:14:34 +01:08:29
95 Bols, Marc Turnhout 01:01:54 01:19:28 00:13:12 02:34:35 +01:28:30


Voor een nieuwe zoekactie uit